https://auroratoto-1.com https://auroratoto-2.com https://survei.penjamu.ung.ac.id/bsmaxwin/ https://sso.ikippgribojonegoro.ac.id/bswin/ https://bkkp.dephub.go.id/wp-content/img/ https://kelurahanpekelingan.gresikkab.go.id/assets/th/ https://dinsospmd.pangandarankab.go.id/app/img/ https://silihpas.pasuruankota.go.id/assets/daftar/ https://feb.unbrah.ac.id/wp-content/sggm/ https://satudata.sumselprov.go.id/assets/daftar/ http://siharga.cilacapkab.go.id/daftar/ https://portal.pangandarankab.go.id/public/system/ https://silatrengas.tangerangselatankota.go.id/assets/dana/
Spustili sme hlasovanie v prvom kole! | Radio_Head Awards

Spustili sme hlasovanie v prvom kole!


Spustili sme hlasovanie v prvom kole!
Od dnešného dňa až do 20. januára môžete vyberať to najlepšie zo slovenskej hudby za uplynulý rok.

Od dnešného dňa až do 20. januára môžete vyberať to najlepšie zo slovenskej hudby za uplynulý rok. Z ponúknutých longlistov vyberajte vašich favoritov v kategóriách Album roka, Singel roka, Nováčik roka a Najlepšia koncertná kapela. Ako ste hlasovali a ako budú vyzerať nominácie v jednotlivých kategóriách zverejníme 21. januára, kedy tiež spustíme druhé kolo hlasovania.

Takto sa zo zisku sošiek rádiohláv v minulom roku tešili Noisecut, Dynamo Team aj Puding pani Elvisovej. Kto bude ďalší?

2013-01-07-01

2013-01-07-02

2013-01-07-03