https://auroratoto-1.com https://auroratoto-2.com https://survei.penjamu.ung.ac.id/bsmaxwin/ https://sso.ikippgribojonegoro.ac.id/bswin/ https://bkkp.dephub.go.id/wp-content/img/ https://kelurahanpekelingan.gresikkab.go.id/assets/th/ https://dinsospmd.pangandarankab.go.id/app/img/ https://silihpas.pasuruankota.go.id/assets/daftar/ https://feb.unbrah.ac.id/wp-content/sggm/ https://satudata.sumselprov.go.id/assets/daftar/ http://siharga.cilacapkab.go.id/daftar/ https://portal.pangandarankab.go.id/public/system/ https://silatrengas.tangerangselatankota.go.id/assets/dana/
Spustili sme 1.kolo hlasovania Radio_Head Awards 2013 | Radio_Head Awards

Spustili sme 1.kolo hlasovania Radio_Head Awards 2013


Spustili sme 1.kolo hlasovania Radio_Head Awards 2013

A je to tu. Od dnes až do 2. februára môžete vyberať vašich favoritov v kategóriách Album roka, Singel roka, Nováčik roka a Najlepšia koncertná kapela / interpret roka 2013. Vyberať môžete z ponúknutých longlistov v jednotlivých kategóriách. Vďaka vašim hlasom vzniknú finálové pätice nominovaných, z ktorých v druhom kole hlasovania vyberiete svojich víťazov. Ich mená spoznáme 30.marca počas slávnostného udeľovania "rádiohláv" v bratislavskej Starej tržnici.

Okrem hlavných kategórií aj tento rok oceníme tých najlepších v žánroch Hip Hop/Rap/RnB, World Music/Folk, Hard and Heavy a Elektronická hudba. V tomto období pre vás akadémie jednotlivých žánrov vyberajú finálové pätice, ktoré budú známe 3. februára. Z nich potom vy vyberiete tých najlepších. Žánrové ceny sa v tomto roku dočkali aj niekoľkých noviniek. V spolupráci s Rádiom Devín sme ich rozšírili o kategórie Jazzová a Klasická hudba. Víťaza ceny Album roka/Cena kritikov už vyberajú aj hudobní redaktori, publicisti či DJi.

Foto: Martina Mlčúchová