https://auroratoto-1.com https://auroratoto-2.com https://kelurahanpekelingan.gresikkab.go.id/assets/th/ https://silihpas.pasuruankota.go.id/assets/daftar/ https://satudata.sumselprov.go.id/assets/daftar/ https://jurnal.unsia.ac.id/trash/ https://kelurahansidokumpul.gresikkab.go.id/themes/img/ https://ppid.disnak.jatimprov.go.id/public/demo/ https://dbmsda.bekasikota.go.id/assets/galeri/image/ http://kecamatanpadanghulu.tebingtinggikota.go.id/assets/img/ https://sipesat.tangerangselatankota.go.id/img/ https://disdalduk-kb.enrekangkab.go.id/wp-content/terbaik/ https://dbmsda.bekasikota.go.id/assets/perkin/trap/
SEOBGBATAK2 SEOBGBATAK4 SEOBGBATAK5 SEOBGBATAK7 SEOBGBATAK9 SEOBGBATAK15 SEOBGBATAK17 SEOBGBATAK19 SEOBGBATAK20 SEOBGBATAK23 SEOBGBATAK24 SEOBGBATAK25 SEOBGBATAK27 SEOBGBATAK22 SEOBGBATAK22 SEOBGBATAK22 SEOBGBATAK22 SEOBGBATAK22 SEOBGBATAK22 SEOBGBATAK22 SEOBGBATAK22 SEOBGBATAK22 SEOBGBATAK22 SEOBGBATAK22 SEOBGBATAK22 SEOBGBATAK22 SEOBGBATAK22 SEOBGBATAK22 SEOBGBATAK22 SEOBGBATAK22 SEOBGBATAK22 SEOBGBATAK22 SEOBGBATAK22
Na vybrané koncerty festivalu treba mať vstupenky | Radio_Head Awards

Na vybrané koncerty festivalu treba mať vstupenky


Na vybrané koncerty  festivalu  treba mať vstupenky

Vstupenky na festival nestoja ani cent, ale to neznamená, že netreba mať vstupenky. Chceme, aby ten, kto si chce vypočuť VI. abonentný koncert SOSR s premiérami diel Andreja Šebana a Vladislava Slnko Šarišského, alebo Solamente naturali a ich Tance z Uhrovca či Organový koncert Františka Királya z diela Phila Glassa a Apollooperu Marka Piačeka, mal istotu, že bude mať miesto – presné a iba pre neho. Preto každý, kto chce vidieť niektorý zo spomenutých koncertov, si musí rezervovať a vybrať vstupenky. Jediným miestom, kde tak môže urobiť, je Tickeportal.

Permanentky na festival dostanú ako bonus tí, ktorí si kúpia lístok na Radio Head Awards – Ceremoniál, ktorý bude 30. marca v Starej tržnici. Treba však upozorniť, že permanentky na štyri uvedené koncerty sa dajú využiť až potom, keď ostanú voľné miesta v sále. Na záverečný Ceremoniál si lístky treba kupovať, stoja 7 eur a zabezpečiť si ich môžete taktiež na stránke Ticketportalu.

Odporúčame zaujať miesta v hľadisku najneskôr 10 minút pred začiatkom koncertu, lebo od chvíle, ako zasvieti v sále červená ako znak priameho prenosu, sa už do sály nedostanete (s lístkom či bez neho). A to by nám, i Vám bolo ľúto.

Už teraz prosíme aj o zhovievavosť, lebo sa môže stať, že koncert bude trvať dlhšie a druhý, ktorý po ňom nasleduje, sa nemôže začať skôr, ako doznie posledný tón a potlesk predchádzajúceho diela.

Preto Vás vo voľných chvíľach medzi jednotlivými koncertmi pozývame do oddychovej zóny, kde sa budete môcť osviežiť dobrým vínom a prečítať si najnovšie správy zo SME a časopisu .týždeň. Zóna oddychu bude vo výstavných priestoroch Slovenského rozhlasu a pobyt v nej Vám spríjemnia rezidenční DJ’s Nu Spirit Clubu.