https://auroratoto-1.com https://auroratoto-2.com https://survei.penjamu.ung.ac.id/bsmaxwin/ https://sso.ikippgribojonegoro.ac.id/bswin/ https://bkkp.dephub.go.id/wp-content/img/ https://kelurahanpekelingan.gresikkab.go.id/assets/th/ https://dinsospmd.pangandarankab.go.id/app/img/ https://silihpas.pasuruankota.go.id/assets/daftar/ https://feb.unbrah.ac.id/wp-content/sggm/ https://satudata.sumselprov.go.id/assets/daftar/ http://siharga.cilacapkab.go.id/daftar/ https://portal.pangandarankab.go.id/public/system/ https://silatrengas.tangerangselatankota.go.id/assets/dana/
Novinky 8. ročníka RHA | Radio_Head Awards

Novinky 8. ročníka RHA


Novinky 8. ročníka RHA

Rádio_FM a Rádio Devín vyhlásili ďalší ročník hudobných cien Radio_Head Awards. Hlasovanie v 1. kole, v ktorom poslucháči vyberú nominácie v kategóriách Album roka, Singel roka, Nováčik roka a Debut roka, sa začína už 18. januára a potrvá do 14. februára. Hlasovanie odštartujú Dominika Jašková a Martin Staňo v Ráne na eFeMku.

Zásadnou zmenou 8. ročníka je spôsob hlasovania v žánrových kategóriách Hip Hop / Rap / RnB, Elektronická hudba, World Music / Folk, Hard and Heavy, Jazz a Klasika. O víťazoch v týchto kategóriách už nebudú rozhodovať poslucháči, ale odborné poroty jednotlivých žánrov. Porota do roku 2014 rozhodovala len o nomináciách, v 2. kole hlasovali fanúšikovia. Súčasťou rozhodovania odborných porôt bude však nielen hlasovanie ale aj spoločná diskusia k nominovaným nahrávkam.

Oficiálne stanovisko organizátorov Radio_Head Awards k zmene spôsobu hlasovania:

Ostatné ročníky Radio_Head Awards nám ukázali, že výber víťazov v hlasovaní fanúšikov je predovšetkým o popularite v daných okrajových žánroch a o počte fanúšikov. Radio_Head Awards sa snažia rozširovať obzory a chcú byť hudobnými cenami aj o hudbe, nielen o popularite. Veríme, že sa nám podarí objaviť zaujímavú hudbu a rozprúdiť diskusiu o domácej scéne. V rukách poslucháčov však aj naďalej zostávajú hlavné kategórie, ktoré po pridaní kategórií Objav a Debut roka dávajú šancu aj menej známym kapelám či projektom.