https://auroratoto-1.com https://auroratoto-2.com https://survei.penjamu.ung.ac.id/bsmaxwin/ https://sso.ikippgribojonegoro.ac.id/bswin/ https://bkkp.dephub.go.id/wp-content/img/ https://kelurahanpekelingan.gresikkab.go.id/assets/th/ https://dinsospmd.pangandarankab.go.id/app/img/ https://silihpas.pasuruankota.go.id/assets/daftar/ https://feb.unbrah.ac.id/wp-content/sggm/ https://satudata.sumselprov.go.id/assets/daftar/ http://siharga.cilacapkab.go.id/daftar/ https://portal.pangandarankab.go.id/public/system/ https://silatrengas.tangerangselatankota.go.id/assets/dana/
Poznáme mená moderátorov Radio_Head Awards | Radio_Head Awards

Poznáme mená moderátorov Radio_Head Awards


Poznáme mená moderátorov Radio_Head Awards

Hlasovanie v šiestom ročníku Radio_Head Awards sa skončilo. Už v nedeľu 30. marca vám prezradíme, ako to celé dopadlo. Ceny Radio_Head Awards 2013 rozdáme počas slávnostného večera v Starej tržnici v Bratislave. Dianím na pódiu vás bude už tradične sprevádzať Ego_FM, backstage budú mať tentokrát na starosti Tomáš Hudák a Juraj "Šoko" Tabaček, ktorých poznáte aj z programu Od veci_FM. Držíme im palce.

Na Radio_Head Awards 2013 vystúpia Korben Dallas, Modré hory, Quasars Ensemble aj Ivan Šiller a František Király, ktorí predvedú Clapping Music od S. Reicha. Odovzdávania "rádiohláv" za rok 2013 sa môžete zúčastniť aj vy. Vstupenky sú už v predaji.

Foto: Martina Mlčúchová, Stano Klačanský.