https://auroratoto-1.com https://auroratoto-2.com https://kelurahanpekelingan.gresikkab.go.id/assets/th/ https://silihpas.pasuruankota.go.id/assets/daftar/ https://satudata.sumselprov.go.id/assets/daftar/ https://jurnal.unsia.ac.id/trash/ https://kelurahansidokumpul.gresikkab.go.id/themes/img/ https://ppid.disnak.jatimprov.go.id/public/demo/ https://dbmsda.bekasikota.go.id/assets/galeri/image/ http://kecamatanpadanghulu.tebingtinggikota.go.id/assets/img/ https://sipesat.tangerangselatankota.go.id/img/ https://disdalduk-kb.enrekangkab.go.id/wp-content/terbaik/ https://dbmsda.bekasikota.go.id/assets/perkin/trap/
SEOBGBATAK2 SEOBGBATAK15 SEOBGBATAK19 SEOBGBATAK25 SEOBGBATAK27 SEOBGBATAK22 SEOBGBATAK22 SEOBGBATAK22
Citroën DS3 je partnerom Radio_Head Awards 2013 | Radio_Head Awards

Citroën DS3 je partnerom Radio_Head Awards 2013


Citroën DS3 je partnerom Radio_Head Awards 2013

Citroën DS3 je auto pre ľudí, ktorí sa rozhodli ísť vlastnou cestou a nerobiť kompromisy vo svojom štýle. Preto je Citroën DS3 partnerom cien Radio_Head Awards 2013, ktoré sú oslavou rôznorodých štýlov. Línia Citroën DS ponúka priestor povedať svoj názor a prejaviť svoj štýl, keďže vzhľad áut sa dá prispôsobiť podľa potrieb a vkusu majiteľa.

Autá Citroën DS sú odlišné, nezapadajú do klasických koľají, sú inovatívne najmä svojim vzhľadom, materiálmi, farbami a celkovou rafinovanosťou. Nezanikajú v anonymnom prúde a nestrácajú sa. Sú určené ľuďom, ktorí majú vlastný názor, nedržia sa zaužívaných pravidiel a majú odvahu vystúpiť z davu. Každý si môže vytvoriť svoju vlastnú kombináciu a zvoliť si svoju vlastnú DSku.

Citroën DS3 sa môže stať aj vaším partnerom na ceste na jeden z letných festivalov. Stačí keď budete počúvať Rádio_FM, zapojíte sa do súťaže a odpoviete na kvízové otázky súvisiace s cenami Radio_Head Awards. Pre troch výhercov je pripravený Citroën z radu DS s plnou nádržou na celý týždeň a lístkami na jeden zo spriaznených festivalov.