https://auroratoto-1.com https://auroratoto-2.com https://kelurahanpekelingan.gresikkab.go.id/assets/th/ https://silihpas.pasuruankota.go.id/assets/daftar/ https://satudata.sumselprov.go.id/assets/daftar/ https://jurnal.unsia.ac.id/trash/ https://kelurahansidokumpul.gresikkab.go.id/themes/img/ https://ppid.disnak.jatimprov.go.id/public/demo/ https://dbmsda.bekasikota.go.id/assets/galeri/image/ http://kecamatanpadanghulu.tebingtinggikota.go.id/assets/img/ https://sipesat.tangerangselatankota.go.id/img/ https://disdalduk-kb.enrekangkab.go.id/wp-content/terbaik/ https://dbmsda.bekasikota.go.id/assets/perkin/trap/
SEOBGBATAK2 SEOBGBATAK15 SEOBGBATAK19 SEOBGBATAK25 SEOBGBATAK27 SEOBGBATAK22 SEOBGBATAK22 SEOBGBATAK22
Rádiohlavy 2023 budú patriť ženám | Radio_Head Awards

Rádiohlavy 2023 budú patriť ženám


Rádiohlavy 2023 budú patriť ženám

Už tento piatok spoznáme víťazov Rádiohláv, no prvé meno jedného z ocenených je už známe. Tak ako každý rok, aj tentokrát sme ešte v predstihu predstavili meno nového držiteľa Ocenenia za prínos do hudby.

16. ročník Radio_Head Awards bude špeciálny, keďže Ocenenie za prínos do hudby získali Ženy v hudbe. Rozhodli sme sa symbolicky oceniť všetky ženy, ktoré tvoria hudbu, píšu o nej či hovoria alebo pracujú v zákulisí, kde ich prácu nie je vidieť.

"Slovenská hudobná scéna má šťastie na množstvo výrazných ženských osobností, ktoré ju posúvajú vpred. Pre verejnosť častokrát zostávajú len akýmisi neviditeľnými ženami, ženami v pozadí, preto pre nás bolo dôležité upriamiť počas na ne počas aktuálneho ročníka Rádiohláv pozornosť.", povedala Janka Imrichová, šéfka Rádia_FM.

Konkrétne si ocenenie preberú tri ženy.
Prvou z nich je promotérka, bookingová agentka a manažérka Táňa Lehocká, ktorá sa aktuálne podieľa aj na organizácii showcaseového festivalu Sharpe.
Druhou ocenenou je pesničkárka, speváčka, skladateľka ale aj "hlas" legendárnej relácie Folkfórum, Soňa Horňáková.
Trojicu ocenených dám uzatvára Sláva Daubnerová, ktorá je aj v zahraničí uznávanou režisérkou opier.

Prečítajte si viac v Denníku N.