https://auroratoto-1.com https://auroratoto-2.com https://survei.penjamu.ung.ac.id/bsmaxwin/ https://sso.ikippgribojonegoro.ac.id/bswin/ https://bkkp.dephub.go.id/wp-content/img/ https://kelurahanpekelingan.gresikkab.go.id/assets/th/ https://dinsospmd.pangandarankab.go.id/app/img/ https://silihpas.pasuruankota.go.id/assets/daftar/ https://feb.unbrah.ac.id/wp-content/sggm/ https://satudata.sumselprov.go.id/assets/daftar/ http://siharga.cilacapkab.go.id/daftar/ https://portal.pangandarankab.go.id/public/system/ https://silatrengas.tangerangselatankota.go.id/assets/dana/
Radio_Head Awards sú za nami! | Radio_Head Awards

Radio_Head Awards sú za nami!


Radio_Head Awards sú za nami!
Radio_Head Awards sú už rozdané.

Hudobné ceny Rádia_FM si rozdelili Vec, Billy Barman či Puding pani Elvisovej. Vec, ktorý nomináciám kraľoval, nakoniec získal dve sošky a to v kategóriách Hip Hop / Rap / RnB a hlavnej kategórii Album roka. 

Singlom roka sa stala Strmá voda kapely Billy Barman, cenu Najlepšia koncertná kapela / Interpret roka si opäť odniesli Puding pani Elvisovej. Nováčikom roka sa stala superskupina Zlokot, v ktorej sa stretli rapper Lyrik, Stanka Apfelová z Got Blue Balls, Erik "Losos" Horák a Michal Lašán z kapely Noisecut.

V žánrových kategóriách okrem Veca bodovali aj Pressburger Klezmer Band, ktorí si odniesli cenu za nahrávku Tants Mit Mir v žánri World Music / Folk, najlepší Elektronický album nahral Ink Midget, ktorý cenu získal vďaka prvotine Re-Leave. V kategórii Hard and Heavy bodovali košickí Obliterate vďaka albumu Superboring.

Cenu za prínos do hudby udelili in memoriam speváčke a výtvarníčke Bety K. Majerníkovej.

Prehľad víťazov Radio_Head Awards 2012:

Album roka : Vec - Stereo Farbo Slepo
Singel roka : Billy Barman Strmá voda
Nováčik roka : Zlokot
Najlepšia koncertná kapela / Interpret roka : Puding pani Elvisovej
Elektronická hudba : Ink Midget - Re-Leave
World Music / Folk : Pressburger Klezmer Band - Tants Mit Mir
Hard and Heavy : Obliterate - Superboring
Hip Hop/ Rap / RnB : Vec - Stereo Farbo Slepo
Cena za prínos do hudby : Bety K.Majerníková
Album roka 2012 / Cena kritikov: Tomáš Sloboda a Sounds Like This - Chobotnica (Slnko Records)