https://auroratoto-1.com https://auroratoto-2.com https://survei.penjamu.ung.ac.id/bsmaxwin/ https://sso.ikippgribojonegoro.ac.id/bswin/ https://bkkp.dephub.go.id/wp-content/img/ https://kelurahanpekelingan.gresikkab.go.id/assets/th/ https://dinsospmd.pangandarankab.go.id/app/img/ https://silihpas.pasuruankota.go.id/assets/daftar/ https://feb.unbrah.ac.id/wp-content/sggm/ https://satudata.sumselprov.go.id/assets/daftar/ http://siharga.cilacapkab.go.id/daftar/
Nominácie na Radio_Head Awards zverejníme v pondelok | Radio_Head Awards

Nominácie na Radio_Head Awards zverejníme v pondelok


Nominácie na Radio_Head Awards zverejníme v pondelok

ego

Už len do nedele máte čas, aby ste podporili vašich favoritov v katégóriách Album roka, Singel roka, Nováčik roka a Najlepšia koncertná kapela. Využite posledné dni a hlasujte, pretože je to len na vás.

Ako ste hlasovali bude známe v pondelok, kedy v našom Ráne na eFeMku s Dominikou a Egom po 7:00 zverejníme nominácie vo všetkých spomínaných kategóriách. K nim pribudnú aj pätice nominovaných na cenu Album roka / Cena kritikov a tiež v žánrových kategóriách Elektronická hudba, Hard & Heavy, Hip Hop / Rap / RnB, World Music / Folk. Rovnako v pondelok spustíme druhé kolo hlasovania, ktoré potrvá do 10.2.2013.