https://auroratoto-1.com https://auroratoto-2.com https://survei.penjamu.ung.ac.id/bsmaxwin/ https://sso.ikippgribojonegoro.ac.id/bswin/ https://bkkp.dephub.go.id/wp-content/img/ https://kelurahanpekelingan.gresikkab.go.id/assets/th/ https://dinsospmd.pangandarankab.go.id/app/img/ https://silihpas.pasuruankota.go.id/assets/daftar/ https://feb.unbrah.ac.id/wp-content/sggm/ https://satudata.sumselprov.go.id/assets/daftar/ http://siharga.cilacapkab.go.id/daftar/ https://portal.pangandarankab.go.id/public/system/ https://silatrengas.tangerangselatankota.go.id/assets/dana/
Tohtoročnou novinkou sú žánrové ceny | Radio_Head Awards

Tohtoročnou novinkou sú žánrové ceny


Tohtoročnou novinkou sú žánrové ceny

Najväčšou novinkou tohtoročných Radio_Head Awards sú štyri žánrové ceny, ktoré budú udelené v kategóriách Elektronická hudba, Hard & Heavy, Hip-Hop / Rap / R'n'B a World Music / Folk.

new

Pre tento krok sme sa rozhodli, lebo chceme takouto formou podporiť aj žánre, ktoré sú síce obľubené, no nemajú v médiách až taký veľký priestor. V Rádiu_FM sa ale venujeme v našich večerných špeciáloch a preto v prvom kole hlasovania v žánrových cenách dostali priestor práve moderátori týchto špeciálov a ako koordinátori za každý žáner vybrali porotu, teda ľudí o ktorých vedia, že sa tej ktorej hudbe rozumejú a dostatočne venujú.

Táto porota bude nominovať v hlasovaní v prvom kole. To spúšťame 9.1. - každý z porotcov navrhne tri lubovoľné releasy zoradené na miestach 1.-3. (album na prvom mieste má tri body, na treťom jeden bod).

Ceny sa budú udelovať najlepšiemu releasu, či už albumu, EP alebo maxi-singlu. Dôležité je, aby vyšiel v kalendárnom roku 2011 a bol vytvorený aspoň na 51 percent slovenským interpretom.

V druhom kole hlasovania budú už môcť za porotami nominované releasy hlasovať poslucháči rovanko ako je to pri hlavných kategóriách.

Tešíme sa a spoločne so zástupcami daných žánrov dúfame, že aj tieto ceny si nájdu u Vás odozvu.