https://auroratoto-1.com https://auroratoto-2.com https://survei.penjamu.ung.ac.id/wp-includes/daftar/ https://sso.ikippgribojonegoro.ac.id/bswin/ https://bkkp.dephub.go.id/wp-content/img/ https://kelurahanpekelingan.gresikkab.go.id/assets/th/ https://dinsospmd.pangandarankab.go.id/app/img/ https://silihpas.pasuruankota.go.id/assets/daftar/ https://feb.unbrah.ac.id/wp-content/sggm/ https://satudata.sumselprov.go.id/assets/daftar/ http://siharga.cilacapkab.go.id/daftar/ https://portal.pangandarankab.go.id/public/system/ https://silatrengas.tangerangselatankota.go.id/assets/dana/
Sledujte Radio_Head Awards naživo | Radio_Head Awards

Sledujte Radio_Head Awards naživo


Sledujte Radio_Head Awards naživo

Program živých prenosov:

13. marca o 19:00 - Úvodný koncert Radio_Head Awards Festivalu
14. marca o 16:00 - Detský a dievčenský spevácky zbor Slovenského rozhlasu
14. marca o 20:00 - Martina Javor
14. marca o 22:00 - Saténové ruky
15. marca o 20:00 - Ceremoniál Radio_Head Awards 2014

Úvodný koncert Radio_Head Awards Festivalu

Otvárací koncert festivalu, na ktorom sa predstaví domáce teleso – SOSR pod taktovkou renomovaného slovenského dirigenta Antona Popoviča. V prvej časti programu zaznie filmová hudba slovenských autorov. Hudba zo slovenských filmov skomponovaná skladateľmi, ktorých mená poznáme z oblasti klasickej hudby alebo štylizovaného folklóru: Ľubica Čekovská, Vladimír Godár a Svetozár Stračina. Hudobne aj v obraze /koncert bude podporený projekciou ukážok z filmov/ okúsime slávne slovenské filmové tituly ako Pacho hybský zbojník, Alžbetin dvor, Záhrada, Krajinka či Rukojemník, Demitra 38 alebo Kruté radosti. V druhej časti koncertu zaznie svetová premiéra diela - skomponovaného na objednávku festivalu - Martina Burlasa, autora, ktorý tohto roku oslávi svoje 60-te narodeniny, skladateľa, ktorý minulý rok na RHA2013 získal cenu SOZA.
Naživo v piatok 13. marca o 19:00

Detský a dievčenský spevácky zbor Slovenského rozhlasu

Po úspešnom minuloročnom uvedení opery M.Piačeka na festivale RHA, aj tento rok siahame po tvorbe autorskej dvojice Marek Piaček a Martin Ondriska. Svetová premiéra rozhlasovej opery pre dieťa, rozprávača, detský zbor a inštrumentálny súbor, skomponovaná na objednávku festivalu RHA, pre operný titul s atypickým názvom Stručné dejiny vesmíru, bude zase zaujímavou kombináciou hudby, obsažného a zároveň vtipného textu .V hlavnej úlohe bude domáce teleso – Detský a dievčenský spevácky zbor SRo pod vedením dirigenta Adriána Kokoša. Koncert vysielame v priamom prenose v Rádiu Devín a do EBU.
Naživo v sobotu 14. marca o 16:00

Martina Javor

Bratislavská pesničkárka Martina Javorová hrá na gitare, spieva a tvorí vlastné piesne. Od roku 2008 ich spoločne aranžuje a hráva s partiou šikovných mladých muzikantov. Výsledok – vnímavému publiku určený, jemne melancholicky ladený nu-folk s prvkami bluesu či nu-jazzu.
Naživo v sobotu 14. marca o 20:00

Saténové ruky

Bratislavskú skupinu Saténové ruky poznáte aj vďaka singlom ako Príbor, Kde mám bundu?, Prostredsong, Fúzy, či Spleen. Štvorica hrá podľa ich slov primitive rock a s nadhľadom hovorí o svojej hudbe ako o „nesprávnej odpovedi na britpop a správnej odpovedi na slovenský pop a český underground.“
Naživo v sobotu 14. marca o 22:00

Ceremoniál Radio_Head Awards 2014

Už po siedmykrát rozdáva Rádio_FM "rádiohlavy" tým najlepším z domácej scény v kategóriách Album roka, Singel roka. Po prvýkrát aj v kategóriách Objav roka a Debut roka. Po štvrtý raz ich udeľuje aj v žánrových kategóriách Hip Hop /Rap / R'n'B, World Music / Folk, Hard and Heavy a Elektronická hudba a držiteľa Ceny za prínos do hudby.
Naživo v nedeľu 15. marca o 20:00