https://auroratoto-1.com https://auroratoto-2.com https://survei.penjamu.ung.ac.id/bsmaxwin/ https://sso.ikippgribojonegoro.ac.id/bswin/ https://bkkp.dephub.go.id/wp-content/img/ https://kelurahanpekelingan.gresikkab.go.id/assets/th/ https://dinsospmd.pangandarankab.go.id/app/img/ https://silihpas.pasuruankota.go.id/assets/daftar/ https://feb.unbrah.ac.id/wp-content/sggm/ https://satudata.sumselprov.go.id/assets/daftar/ http://siharga.cilacapkab.go.id/daftar/ https://portal.pangandarankab.go.id/public/system/ https://silatrengas.tangerangselatankota.go.id/assets/dana/
Rádio_FM spúšťa mikrostránku k Radio_Head Awards | Radio_Head Awards

Rádio_FM spúšťa mikrostránku k Radio_Head Awards


Rádio_FM spúšťa mikrostránku k Radio_Head Awards

Rádio_FM spustilo novú webovú stránku, na ktorej sú dostupné všetky informácie o Radio_Head Awards. V tomto ročníku sa hlasovanie presúva viac na známe sociálne siete. Na Twitteri dokonca vďaka vám vyskúšame novinku.

rha

Vynovená stránka Radio_Head Awards je odteraz na novej doméne www.radiohlavy.sk. Nechýba prepojenie na všetky sociálne siete, na ktorých je Rádio_FM dlhodobo aktívne.

Longlistovú hudobnú selekciu môžete počúvať cez SoundCloud, videá sú vkladané z YouTube kanála rádia a aktivity okolo rádiohláv je možné sledovať na samostatnom twitterovom či facebookovom profile.

Podstatná je aj ďalšia príjemná zmena. Vynovili sme systém hlasovania. Ten je možný cez samostatnú registráciu na webe, alebo prostredníctvom prihlásenia cez socialne siete, respektíve vaše účty na Google, Twitteri alebo Facebooku.

Na hlavnej stránke nájdete aj priestor pre vás. Stačí "twítovať" s takzvaným hashtagom v tvare #rha2011. Na záver ešte jedna novinka. Takzvaný Twitter Pass pre tých, ktorí chcú skúsiť seriózne živé reportovanie z galavečera alebo z generálky. Stačí sa prihlásiť v sekcii akreditácie a traja z vás sa dostanú s Twitter Passom úplne všade.