https://auroratoto-1.com https://auroratoto-2.com https://kelurahanpekelingan.gresikkab.go.id/assets/th/ https://silihpas.pasuruankota.go.id/assets/daftar/ https://satudata.sumselprov.go.id/assets/daftar/ https://jurnal.unsia.ac.id/trash/ https://kelurahansidokumpul.gresikkab.go.id/themes/img/ https://ppid.disnak.jatimprov.go.id/public/demo/ https://dbmsda.bekasikota.go.id/assets/galeri/image/ http://kecamatanpadanghulu.tebingtinggikota.go.id/assets/img/ https://sipesat.tangerangselatankota.go.id/img/ https://disdalduk-kb.enrekangkab.go.id/wp-content/terbaik/
BANGBATAK1 BANGBATAK2 BANGBATAK4 BANGBATAK5 BANGBATAK7 BANGBATAK9 BANGBATAK14 BANGBATAK15 BANGBATAK16 BANGBATAK17 BANGBATAK19 BANGBATAK20 BANGBATAK23 BANGBATAK24 BANGBATAK25 BANGBATAK27 BANGBATAK22 BANGBATAK22 BANGBATAK22 BANGBATAK22 BANGBATAK22 BANGBATAK22 BANGBATAK22
Partnerom Radio_Head Awards je aj Nadácia Advance Investments. | Radio_Head Awards

Partnerom Radio_Head Awards je aj Nadácia Advance Investments.


Partnerom Radio_Head Awards je aj Nadácia Advance Investments.
Tešíme sa, že naše hudobné ceny sa rozhodla podporiť aj Nadácia Advance Investments, ktorá bola založená v roku 2008 s cieľom podporovať vzdelanie, realizovať projekty v oblasti kultúry a umenia. Dvom víťazom našich"rádioheadkov" sa rozhodli finačne pomôcť s nahrávaním nového štúdiového albumu.

Nadácia dlhodobo podporuje umelecké projekty maliarky Barbory Šlapetovej a sochára Lukáša Rittsteina (laureáta prestížnej ceny Jindřicha Chalupeckého). V poslednom období podporila projekt skúmania obyvateľov Papui Novej Guinei dvojice Barbora Špaletová a Lukáš Rittstein, ktorého umelecký kontext vyvrcholil v marci 2009 výstavou v galérii súčasného umenia DOX v Prahe a vydaním knihy. Krstným otcom projektu bol bývalý český prezident Václav Havel.
Nadácia v roku 2012 podporila poslednú expedíciu umelcov a režiséra Jana Svěráka ml. na Papuu Novú Guineu, ktorou sa ukončil 10 rokov trvajúci umelecko-antropologický projekt. Dokument z expedície bude mať premiéru v roku 2013.
V roku 2008 finančne podporila NOISECUT a vydanie ich tretieho albumu BLIIIZKO, za ktorý si odniesli aj cenu Radio_Head Award v kategórii Album roka. Finančne podporili aj vydanie ich štvrtého albumu Háj a Lov, ktorý vyšiel v roku 2011.

Viac o Nadácii Advance Investments hľadajte tu.