https://auroratoto-1.com https://auroratoto-2.com https://survei.penjamu.ung.ac.id/bsmaxwin/ https://sso.ikippgribojonegoro.ac.id/bswin/ https://bkkp.dephub.go.id/wp-content/img/ https://kelurahanpekelingan.gresikkab.go.id/assets/th/ https://dinsospmd.pangandarankab.go.id/app/img/ https://silihpas.pasuruankota.go.id/assets/daftar/ https://feb.unbrah.ac.id/wp-content/sggm/ https://satudata.sumselprov.go.id/assets/daftar/ http://siharga.cilacapkab.go.id/daftar/ https://portal.pangandarankab.go.id/public/system/
Po prvýkrát Cena za prínos do slovenskej hudby | Radio_Head Awards

Po prvýkrát Cena za prínos do slovenskej hudby


Po prvýkrát Cena za prínos do slovenskej hudby

Našimi hlavnými mediálnymi partnermi budú aj tento rok denník SME a týždenník Týždeň. Práve v ich redakciách rozhodnú o držiteľovi historicky prvej Radio_Head Award za prínos do slovenskej hudby.
 

sme-tyzden

Za spomínaný tyždenník bude o tejto cene rozhodovať aj náš kolega Juraj Kušnierik. Čo sú podľa neho kritérie na zisk tejto ceny? "Cena za prínos do slovenskej hudby je poklonou a uznaním majstrom.Dostanú ju osobnosti, ktoré do slovenskej hudby priniesli niečo dobré, dôležité, krásne a pozoruhodné. A nielen, že to priniesli, ale v slovenskej hudbe to aj zostalo, čiže - ako sa hovorí - je to "preverené časom". Pri rozhodovaní o tom, komu túto cenu udeliť, budú určujúce dlhodobá originalita a význam diela, ktoré za oceneným človekom zostáva. Cenu za prínos do slovenskej hudby dostanú tí, ktorí sa síce nemusia páčiť každému, no to, čo vytvorili, nemôže dnes a nebude môcť ani zajtra nikto ignorovať."