https://auroratoto-1.com https://auroratoto-2.com https://survei.penjamu.ung.ac.id/bsmaxwin/ https://sso.ikippgribojonegoro.ac.id/bswin/ https://bkkp.dephub.go.id/wp-content/img/ https://kelurahanpekelingan.gresikkab.go.id/assets/th/ https://dinsospmd.pangandarankab.go.id/app/img/ https://silihpas.pasuruankota.go.id/assets/daftar/ https://feb.unbrah.ac.id/wp-content/sggm/ https://satudata.sumselprov.go.id/assets/daftar/ http://siharga.cilacapkab.go.id/daftar/ https://portal.pangandarankab.go.id/public/system/ https://silatrengas.tangerangselatankota.go.id/assets/dana/
Prvé meno z lineupu RHA2013 | Radio_Head Awards

Prvé meno z lineupu RHA2013


Prvé meno z lineupu RHA2013

Už len do 23. februára môžete v 2.kole hlasovania vyberať vašich favoritov v kategóriách Album roka, Singel roka, Nováčik roka, Najlepšia koncertná kapela / Interpret roka, ale tiež šiestich žánrových kategóriách - Hip Hop / Rap/ R'n'B, World Music / Folk, Elektronická hudba, Hard and Heavy, Jazzová hudba a Klasická hudba. V nomináciách sa až päťkrát skloňuje meno Korben Dallas a sme radi, že páni sa počas večera predstavia aj naživo. Ďalšie mená zverejníme už čoskoro.

Ak sa chcete Radio_Head Awards zúčastniť, vstupenky na slávnostný večer, ktorý prebehne 30. marca v Starej tržnici v Bratislave sú dostupné v predajnej sieti Ticketportal.