https://auroratoto-1.com https://auroratoto-2.com https://survei.penjamu.ung.ac.id/bsmaxwin/ https://sso.ikippgribojonegoro.ac.id/bswin/ https://bkkp.dephub.go.id/wp-content/img/ https://kelurahanpekelingan.gresikkab.go.id/assets/th/ https://dinsospmd.pangandarankab.go.id/app/img/ https://silihpas.pasuruankota.go.id/assets/daftar/ https://feb.unbrah.ac.id/wp-content/sggm/ https://satudata.sumselprov.go.id/assets/daftar/ http://siharga.cilacapkab.go.id/daftar/ https://portal.pangandarankab.go.id/public/system/ https://silatrengas.tangerangselatankota.go.id/assets/dana/
Chcete sa zúčastniť slávnostného udeľovania RHA 2012 | Radio_Head Awards

Chcete sa zúčastniť slávnostného udeľovania RHA 2012


Chcete sa zúčastniť slávnostného udeľovania RHA 2012
Piaty ročník Radio_Head Awards je už v plnom prúde, na zahlasovanie v prvom kole máte už len necelý týždeň. Ceny víťazom, ktorých vyberiete v druhom kole, ktoré štartuje 21. januára, odovzdáme 3. marca v bratislavskom Majestic Music Clube.

A vy môžete byť opäť pritom. Začiatkom februára pustíme do predaja vstupenky, ktorých počet bude z kapacitných dôvodov veľmi obmedzený, takže už teraz upozorňujeme, aby ste s kúpou vstupenky dlho neváhali. Rovnako začiatkom februára odporúčame počúvať vysielanie Rádia_FM o niečo pozornejšie ako obyčajne, pretože o vstupenky na udeľovanie Radio_Head Awards budeme aj súťažiť. Dovtedy hlasujte, hlasujte a hlasujte, pretože zatiaľ je to veľmi tesné.