https://auroratoto-1.com https://auroratoto-2.com https://survei.penjamu.ung.ac.id/bsmaxwin/ https://sso.ikippgribojonegoro.ac.id/bswin/ https://bkkp.dephub.go.id/wp-content/img/ https://kelurahanpekelingan.gresikkab.go.id/assets/th/ https://dinsospmd.pangandarankab.go.id/app/img/ https://silihpas.pasuruankota.go.id/assets/daftar/ https://feb.unbrah.ac.id/wp-content/sggm/ https://satudata.sumselprov.go.id/assets/daftar/ http://siharga.cilacapkab.go.id/daftar/ https://portal.pangandarankab.go.id/public/system/ https://silatrengas.tangerangselatankota.go.id/assets/dana/
Fúzy Múzy pokrstia na RHA Festivale svoj debutový album | Radio_Head Awards

Fúzy Múzy pokrstia na RHA Festivale svoj debutový album


Fúzy Múzy pokrstia na RHA Festivale svoj debutový album

V roku 2014 získali na Radio_Head Awards cenu Nadácie Advance Investments, medzičasom nahrali svoj debutový album a ten už onedlho symbolicky pokrstia na Radio_Head Awards Festivale. Prešovské trio Fúzy Múzy prichádza s ich inštrumentálnou hudbou, pre ktorú je charakteristická psycho-thrillerová atmosféra. Album s 12 inštrumentálnymi skladbami vychádza pod hlavičkou vydavateľstva Go2stage. Nachádza sa na ňom aj singel Techno, ktorý ste mohli počuť v premiére na Rádiu_FM v programe D2_FM v sobotu 13. februára, ale aj ich prvý singel Mafiózo.

Krst albumu spojený s koncertom Fúzy Múzy zažijete na Radio_Head Awards Festivale v piatok 11. marca 2016. Konať sa bude v Komornom štúdiu Slovenského rozhlasu.

VIDEO pozvánka Singel Techno