https://auroratoto-1.com https://auroratoto-2.com https://survei.penjamu.ung.ac.id/bsmaxwin/ https://sso.ikippgribojonegoro.ac.id/bswin/ https://bkkp.dephub.go.id/wp-content/img/ https://kelurahanpekelingan.gresikkab.go.id/assets/th/ https://dinsospmd.pangandarankab.go.id/app/img/ https://silihpas.pasuruankota.go.id/assets/daftar/ https://feb.unbrah.ac.id/wp-content/sggm/ https://satudata.sumselprov.go.id/assets/daftar/ http://siharga.cilacapkab.go.id/daftar/ https://portal.pangandarankab.go.id/public/system/ https://silatrengas.tangerangselatankota.go.id/assets/dana/
SOZA finančne odmení víťaza kategórie Debut roka | Radio_Head Awards

SOZA finančne odmení víťaza kategórie Debut roka


SOZA finančne odmení víťaza kategórie Debut roka

Už po 5-krát je Slovenský ochranný zväz autorský partnerom cien Radio_Head Awards. Tento rok SOZA, organizácia zastupujúca takmer 2500 slovenských autorov, v rámci Radiohláv finančne podporí novú slovenskú hudobnú tvorbu. V kategórii Debut roka, víťaz ktorej získa 1 000 eur, sú medzi nominovanými kapely Bulp, Gleb, Petijee, Tante Elze a Tolstoys.

Zmena vyplynula z podstaty samotných cien, ktorých cieľom je poukázať na kvalitnú tvorbu súčasných autorov a hudobníkov mimo hlavného prúdu. „Nahrať a vydať album je finančne náročné zvlášť pre začínajúcich autorov a hudobníkov, ktorí pri skladaní pesničiek nekalkulujú s očakávaním väčšinového poslucháča a náklady sa im málokedy vrátia. Verím, že víťazovi kategórie Debut roka aspoň trochu uľahčíme podmienky v ďalšej tvorbe.“ dodáva predseda predstavenstva SOZA Ľubomír Burgr.

Držíme palce všetkým nominovaným a vidíme sa na slávnostnom odovzdávaní cien Radio_Head Awards 2017, vo štvrtok 15. marca v NTC.