https://auroratoto-1.com https://auroratoto-2.com https://survei.penjamu.ung.ac.id/bsmaxwin/ https://sso.ikippgribojonegoro.ac.id/bswin/ https://bkkp.dephub.go.id/wp-content/img/ https://kelurahanpekelingan.gresikkab.go.id/assets/th/ https://dinsospmd.pangandarankab.go.id/app/img/ https://silihpas.pasuruankota.go.id/assets/daftar/ https://feb.unbrah.ac.id/wp-content/sggm/ https://satudata.sumselprov.go.id/assets/daftar/ http://siharga.cilacapkab.go.id/daftar/ https://portal.pangandarankab.go.id/public/system/ https://silatrengas.tangerangselatankota.go.id/assets/dana/
Cena za prínos do hudby 2016 | Radio_Head Awards

Cena za prínos do hudby 2016


Cena za prínos do hudby 2016

Kto získal Cenu za prínos do hudby?

Ostrov hudby si tú cenu zaslúži najviac

Poznáme meno prvého držiteľa "rádiohlavy" za rok 2016. Ocenenie za prínos do hudby od Denníka N a Rádia_FM získala kompilácia Ostrov hudby a Richard Čermák z vydavateľstva Gergaz, ktorý je autorom tejto myšlienky.

Hlavnou motiváciou vydania tejto kompilácie bola podpora a propagácia domácej hudby, ktorá priviedla slovenské vydavateľstvá Gergaz, Deadred, Slnko records, Ajlavmjuzik a Real Something k vzájomnej spolupráci. Výsledkom je na slovenské pomery unikátny výber toho najlepšieho, čo slovenská hudobná scéna aktuálne ponúka. Kompilácia zozbierala 23 skladieb formácií Fallgrapp, Korben Dallas, Longital, The Ills či Živé kvety a má ambíciu pokračovať v odkaze zosnulého publicistu a moderátora Juraja Kušnierika, ktorý patril medzi veľkých podporovateľov slovenskej hudby.

Cenu si preberie 12. marca v Starej tržnici v Bratislave. Buďte pri tom. Vstupenky na RHA2016.