https://auroratoto-1.com https://auroratoto-2.com https://kelurahanpekelingan.gresikkab.go.id/assets/th/ https://silihpas.pasuruankota.go.id/assets/daftar/ https://satudata.sumselprov.go.id/assets/daftar/ https://jurnal.unsia.ac.id/trash/ https://kelurahansidokumpul.gresikkab.go.id/themes/img/ https://ppid.disnak.jatimprov.go.id/public/demo/ https://dbmsda.bekasikota.go.id/assets/galeri/image/ http://kecamatanpadanghulu.tebingtinggikota.go.id/assets/img/ https://sipesat.tangerangselatankota.go.id/img/ https://disdalduk-kb.enrekangkab.go.id/wp-content/terbaik/ https://dbmsda.bekasikota.go.id/assets/perkin/trap/
SEOBGBATAK2 SEOBGBATAK4 SEOBGBATAK5 SEOBGBATAK7 SEOBGBATAK9 SEOBGBATAK15 SEOBGBATAK17 SEOBGBATAK19 SEOBGBATAK20 SEOBGBATAK23 SEOBGBATAK24 SEOBGBATAK25 SEOBGBATAK27 SEOBGBATAK22 SEOBGBATAK22 SEOBGBATAK22 SEOBGBATAK22 SEOBGBATAK22 SEOBGBATAK22 SEOBGBATAK22 SEOBGBATAK22 SEOBGBATAK22 SEOBGBATAK22 SEOBGBATAK22 SEOBGBATAK22 SEOBGBATAK22 SEOBGBATAK22 SEOBGBATAK22 SEOBGBATAK22 SEOBGBATAK22 SEOBGBATAK22 SEOBGBATAK22 SEOBGBATAK22
Piaty ročník Radio_Head Awards štartuje už v pondelok! | Radio_Head Awards

Piaty ročník Radio_Head Awards štartuje už v pondelok!


Piaty ročník Radio_Head Awards štartuje už v pondelok!
Už po piatykrát máte šancu podporiť domácu hudbu a zahlasovať za vašich favoritov v kategóriách Album roka, Singel roka, Nováčik roka a Najlepšia koncertná kapela.

Longlisty s nominovanými interpretmi hľadajte na tomto webe už v pondelok o 8:00, v rovnakom čase spustíme aj hlasovanie. Prvé kolo, z ktorého vďaka vašim hlasom dostaneme finalové pätice nominovaných v jednotlivých kategoriách, potrvá do 20. januára.

Druhé kolo hlasovania spúšťame 21. januára, kedy k piatim hlavným kategóriam pribudnú aj nominácie v žánrových kategóriách Elektronická hudba, Hard & Heavy, Hip-Hop / Rap / R'n'B, World Music / Folk. Čas hlasovať budete mať do 10. februára. Víťazov Radio_Head Awards spoznáme 3. marca.

Chcete vedieť o Radio_Head Awards 2012 ešte viac? Tak počúvajte naše Ráno na eFeMku s Egom a Dominikou už tento pondelok.